cubs (u15)

De Cubs (onder 15 jaar) spelen 5 tegen 5 Flag Football. De spelers trainen veelal voor zowel de offense (aanval) als de defense (verdediging). Al snel is het niveauverschil met de Peewees te herkennen.

De Cubs passen tijdens de wedstrijden veelal ingewikkeldere tactieken en technieken toe en krijgen te maken routes en variaties in het playbook. Hierdoor ligt het speelniveau van de Cubs uiteraard een stuk hoger dan dat van de Peewees.

flag u15 (cubs)

Het spelen in een Cubs-team vormt een prima basis om uiteindelijk door te stromen naar full contact American Football (tackle). De volgende stap voor de Cubs is dan het Cadets-team waar de spelers voor het eerst kennismaken met full contact American Football. Voor degene die graag Flag willen blijven spelen stromen door naar de U17 en/of Senior Flag.

Coaches

Martin en Natalia

Trainingstijden van U15

– Woensdagavond van 18:30 tot 20.00 uur
– Vrijdagavond van 18:30 tot 20.00 uur

Uitjes

Naast het reguliere programma (trainingen en wedstrijden) organiseren we ook diverse andere activiteiten voor de spelers. Denk hierbij aan toernooien, spooktocht, Sinterklaasbowl en sponsorloop, we maken het gezellig!

Loading...