peewees (u11 & u13)

De Peewees spelen 5 tegen 5 Flag Football. De spelers trainen voor zowel de offense (aanval) als de defense (verdediging). Met de offense leren de spelers de verschillende routes en raken bekend met het playbook. Bij de defense leren ze flags trekken en verschillende opstellingen.

flag u11 (peewees)

De Peewees (onder 11 jaar) spelen 5 tegen 5 Flag Football.
De spelers trainen voor zowel de offense (aanval) als de defense (verdediging).

Op dit moment heeft Flevo Phantoms geen team ingeschreven voor de nationale competitie.

Coach

Ocean

Trainingstijden van U11

– Woensdagavond van 18:30 tot 20.00 uur
– Vrijdagavond van 18:30 tot 20.00 uur

Uitjes

Naast het reguliere programma (trainingen en wedstrijden) organiseren we ook diverse andere activiteiten voor de spelers. Denk hierbij aan toernooien, spooktocht, Sinterklaasbowl en sponsorloop, we maken het gezellig!

flag u13 (peewees)

De Peewees (onder 13 jaar) spelen 5 tegen 5 Flag Football. De spelers trainen voor zowel de offense (aanval) als de defense (verdediging). Met de offense leren de spelers de verschillende routes en raken bekend met het playbook. Bij de defense leren ze flags trekken en verschillende opstellingen.

Coaches

Ocean en Taco

Trainingstijden van U13

– Woensdagavond van 18:30 tot 20.00 uur
– Vrijdagavond van 18:30 tot 20.00 uur

Uitjes

Naast het reguliere programma (trainingen en wedstrijden) organiseren we ook diverse andere activiteiten voor de spelers. Denk hierbij aan toernooien, spooktocht Sinterklaasbowl en sponsorloop, we maken het gezellig!

Loading...