Te koop: authentiek stukje clubgeschiedenis

16 01 18 | Uncategorized

Vrienden van de Flevo Phantoms,
Zoals bekend gaan we binnenkort naar onze nieuwe accommodatie in Sportpark de Marken. Velen van u zullen met pijn in het hart gezien hebben dat ons oude clubgebouw aan de Meerveldstraat inmiddels is afgebroken. Van alles wat er stond, is niets meer over. Dat zal bij velen sentimentele gevoelens oproepen.
Gelukkig is niet alles verloren gegaan!
Wij hebben beslag kunnen leggen op een 50-tal stenen van ons oude honk. We stellen deze – voorzien van een certificaat van oorsprong – ter beschikking aan onze vrienden.

De steen is voor vele doeleinden te gebruiken. Bijvoorbeeld als decoratiestuk op de vensterbank of schoorsteenschouw. Ook is hij handig als boekensteun en om inbrekers te verjagen. Wij vragen voor dit relikwie een bijdrage van € 10 per stuk. De opbrengst wordt door de penningmeester besteed aan inrichtingskosten van onze nieuwe kantine.
En er is nog meer …
Naast deze steen bieden wij ook voor € 5 een bloempot aan, gevuld met een pol van het heilige gras van de Meerveldstraat. Deze bloempot wordt voorzien van een echtheidscertificaat en een zakje mest om een weelderige groei te bevorderen. Bent u er in de huiskamer op uitgekeken? Dan kunt u dit polletje in de achtertuin plaatsen. U zult er versteld van staan hoe snel u kunt genieten van uw eigen mini-footballveld. Ook voor dit grasaanbod geldt: de volledige opbrengst komt ten goede aan de nieuwe kantine.
Wanneer krijgt u dit souvenir?
De levering van de steen en/of het gras vindt binnenkort plaats, in onze nieuwe kantine
Wij hopen dat velen van u positief zullen reageren op ons aanbod. U helpt er de vereniging mee en krijgt er iets dierbaars voor terug.
Interesse?
Maak dit kenbaar bij de voorzitter via info@flevo-phantoms.nl of plaats uw naam onder dit bericht, dan nemen we contact met u op.
Guus Brinkhuis, voorzitter Flevo Phantoms
Loading...