Van Dort makelaardij nieuwe sponsor Flevo Phantoms

02 11 21 | sponsoren

Van Dort makelaardij word nieuwe sponsor Flevo Phantoms.

 

De Flevo Phantoms verwelkomen vanaf dit seizoen van Dort makelaardij als nieuwe sponsor. Van dort zal deel uitmaken van de bestaande groep sponsor die de Almeerse club financieel steunen. ze zullen de Flevo Phantoms voor de komende 3 seizoenen sponsoren.

Van dort is gevestigd in almere en is werkzaam in de regio almere en ‘T Gooi. Het is ons doel om verkopers en kopers van een nieuwe woning zo goed mogelijk te helpen en van dienst te zijn. Persoonlijke begeleiding speelt daarin een cruciale rol. Samen het verkoop – en/of aankoopproces aangaan is ons uitgangspunt; van begin tot het eind. Van Dort luistert naar je en gaat voor je aan de slag. Als verkoper helpen ze je het verkoopproces, in de mate dat jij dat wil, uit handen te nemen. Als potentiel huiskoper gaan ze samen op zoek naar jouw droomhuis. Van Dort Makelaardij, de makelaar die altijd net dat beetje extra doet.

Voor meer informatie https://vandortmakelaardij.nl/

 

Vind u bedrijf het nou ook leuk om een club te sponsoren die landelijk bovenaan meedraait in de eredivisie neem dan eens contact op via info@flevo-Phantoms.nl of kijk op onze website via onze club/sponsoren.

Een sponsordoek heeft u al voor 300 euro per seizoen.

Loading...