Sponsor de club via SponsorKliks

08 02 18 | Uncategorized

Het wordt steeds makkelijker om onze club financieel te steunen. Koop je wel eens wat online? Doe dat voortaan via SponsorKliks. Kost niks, ook geen moeite! En je helpt de club ermee. Dit werkt met niet alleen met aankopen van kleding, electronica of boodschappen. Ook energiebedrijven en reisorganisaties doen mee. Van KLM tot Booking.com en van datingsites tot Thuisbezorgd.nl en Bol.com!

Hoe werkt SponsorKliks?

  • Bij de vraag ‘Wie wilt u sponsoren’ typ je natuurlijk American Footballvereniging Flevo Phantoms in.
  • Kies de webwinkel van je keuze. Er doen honderden webshops mee.
  • Daarna gaat je bestelling net zoals normaal, je hoeft niks meer te doen!

Je bezorgt de club op deze manier bij iedere aankoop een mooie commissie. Het gaat er dus om dat je via SponsorKliks de webshop binnenkomt waar je iets wilt bestellen. Dus zet onze SponsorKliks-pagina bij je favorieten! Iedereen alvast veel dank.

 

Loading...