Kom helpen klussen aan onze nieuwe kantine!

23 02 18 | Uncategorized

We gaan ze niet noemen…. de namen van die trouwe mannen die al zoveel uren zijn komen klussen in onze nieuwe kantine. Avond aan avond zijn ze bezig. Maarreh….. die harde kern kan wel wat hulp gebruiken. Graag zelfs. Er moet nog van alles en nog wat gebeuren: de bar is nog niet af, we moeten nog keukenapparatuur plaatsen, schilderen enz. Wat zou het geweldig zijn als we naast spelers ook hulp zouden krijgen van ouders! We hopen zoveel mogelijk mannen en vrouwen in hun oude kluskleren te mogen verwelkomen, op ons nieuwe honk. We hopen jullie snel te zien!

Wanneer kun je helpen?
  • Dinsdag-, donderdag- en vrijdagavond om 19 uur.
  • Zaterdag starten we om 9.30 uur
Waar?

Sportpark De Marken 4a. Naast de tennisclub

 

Loading...