American Football voor vrouwen? Nu ook in Almere!

09 03 18 | Uncategorized

American Football voor vrouwen groeit. Sinds vorig jaar heeft Amsterdam de Cats en Rotterdamse vrouwen spelen bij de Ravens. De Queen’s Football League gaat deze stoere vrouwensport nu verder uitbreiden naar Almere! Op 7 april 2018 vindt de eerste clinic plaats op ons complex, Sportpark De Marken 4a in Almere. Dan kun je verschillende onderdelen van het spel uitproberen.

Aanmelden of meer informatie?
Ben je vrouw, 18+ en heb je interesse? Meld je aan met een e-mail naar info@queensleague.nl. Samen met alle meiden die aanwezig zijn op 7 april, ben jij een van de grondleggers van American Football voor vrouwen in Almere. Dit houdt in dat er daadwerkelijk een apart team komt! Meld je dus snel aan om mee te doen met deze clinic. Je opgeven voor de clinic is vrijblijvend, je bepaalt na die dag of je door wilt!
Loading...