Aanstaande zondag opening nieuw complex op Sportpark De Marken

10 04 18 | Uncategorized

Het programma staat inmiddels vast. Natuurlijk maken we er een sportief feest van: we spelen maar liefst drie wedstrijden. De jeugdleden krijgt na hun games wat lekkers te eten. Sportwethouder René Peeters verricht ’s middags de formele opening en doet de coin toss bij de game voor de senioren. Een dag waarop we eindelijk weer eens met de hele club bij elkaar kunnen zijn!

Programma

11 uur: Flevo Phantoms Cadets – Amstelland Panthers

12 uur: Flevo Phantoms Peewees 1 – Flevo Phantoms Peewees 2

13:30 uur: eten voor de Peewees en Cadets in de nieuwe kantine!

14:30 uur: officiële opening: korte speeches door bestuur en wethouder Peeters

coin toss door de wethouder

15:00 uur: Flevo Phantoms Senioren – Maastricht Wildcats

Locatie

Sportpark De Marken 4a, Almere Haven. Voor wie er nog niet is geweest: het is naast de tennisvereniging. De routebeschrijving vind je hier; bus M1, 327 en 328 stoppen vlakbij. Of neem de fiets/scooter, er is goed weer voorspeld!

Loading...