Waarom Ronald Callenbach een veld met zijn naam verdient

15 04 18 | Uncategorized

Tijdens de opening van het nieuwe veld op 15 april 2018, overhandigde bestuurslid Ferry Raven na een korte speech een bord aan Ronald: het Ronald Callenbachveld, staat erop. Waarom dit eerbetoon aan onze headcoach?

  • Ronald staat al meer dan 10 jaar avond aan avond en in weer en wind op het veld om trainingen te geven.
  • Hij leidde talloze teams naar het kampioenschap.
  • Het attractieve Phantoms-football komt bij hem vandaan. Ook voor onze omgangsvormen is Ronald bepalend geweest: met respect voor elkaar, en iedereen is welkom. Jongens die bij hem als jeugdspeler begonnen zijn, zoals Ocean en Joris, geven dit alles nu als coach weer door aan de nieuwe generatie.
  • Ronald is ontzettend begaan met al zijn spelers, ook buiten het veld. Onzichtbaar voor velen heeft hij jongens in de schoolbanken weten te houden, steunt hij onze jongens in de VS door dik en dun en helpt hij iedereen waar hij kan.

Bovendien: zonder Ronald was onze nieuwe kantine ook echt niet geworden wat hij nu is. De club is trots op deze bijzondere coach en dankbaar voor alles wat hij voor de Flevo Phantoms betekent.

Binnenkort zoeken wij een mooie plek voor het bord, op ons veld.

Loading...