Met korting naar film The Blind Side? Coach Ocean gaat daar ook wat vertellen

26 04 18 | Uncategorized

Het Jeugd Sportfonds heet tegenwoordig Jeugdfonds Sport & Cultuur Almere. Om dat te vieren nodigt het Jeugdfonds Sport & Cultuur Almere de club uit voor The Blind Side, de ‘Mijn dinsdagavondfilm’, 15 mei om 20 uur in Corrosia. Je krijgt het tweede kaartje van € 6,50 incl. consumptie gratis! Vóór de film houdt coach Ocean een praatje. Wil je erbij zijn? Stuur een e-mail naar reserveren@corrosia.nl met de actiecode: MEI-MDAF.

Dit wordt een mooie avond voor American Football-liefhebbers:
  • Onze eigen coach Ocean leidt de avond in. Hij vertelt hoe het Jeugdsportfonds hem de kans gaf om te sporten, en hoe hij nu headcoach van de Peewees is geworden. En: veel Peewees sporten nu ook weer via het fonds! Eerder maakte het Jeugdsportfonds al dit filmpje over Ocean.
  • De film The Blind Side (12+) blijft altijd mooi om te zien. Deze film gaat over Michael Oher, een jonge dakloze Afro-Amerikaanse jongen die uiteindelijk een beroemde American footballspeler wordt.
  • Daniel van der Zee (bekend van The Voice of Holland 2011 en als zingende gids bij Het Klokhuis in Almere Poort) gaat zingen. 
Loading...