Superspannende finales en Peewees 1 Nederlands kampioen!

08 07 18 | Uncategorized

Dit was by far het meest chaotische finaleweekend dat we ons kunnen herinneren, maar toch: een groot succes! Zowel de sfeer als de sportieve prestaties waren super.

Cadets

Onze Cadets zouden finale spelen, toen toch weer niet en pas vrijdagavond bleek dat ze de pads toch nog een keer nodig hadden dit seizoen. Op zaterdagochtend speelden de Cadets in Amsterdam een superspannende game tegen de Panthers en verloren ze nét, met 22 – 28. Maar wat hebben ze het geweldig gedaan! En wat is dit toch een prachtig team. Mede dankzij coaches Marvin en Joris, teammanager Michael en medic Dick!

Peewees 1

De finale van de Peewees werd op het laatste nippertje verplaatst naar het veld van Utrecht Dominators. Het was supergezellig daar. Onze Peewees 1 deden het heel erg goed tegen de  010 Trojans. Het was een spannende game omdat de Trojans óók heel erg sterk waren. Maar….. de Flevo Phantoms wonnen met 28 – 13! Geweldig gedaan Peewees, en complimenten voor coach Ocean en alle helpers! De club is supertrots op jullie!

Nagenieten? Facebook ontploft zowat van de leuke foto’s en filmpjes!

 

Loading...