Dennis Peters is benoemd tot Vertrouwenscontactpersoon

13 07 18 | Uncategorized

De Algemene Ledenvergadering heeft Dennis Peters benoemd tot Vertrouwenscontactpersoon. Dennis is de oom van coach Joris, broer van medic Dick en al jaren een bekend gezicht op de club. Voor wie Dennis niet kent: in dit filmpje (met dank aan Stefan Boon!) stelt hij zich nog even voor. Loopt je ergens mee rond waardoor je op de club of thuis niet zo goed in je vel zit? Of maak je je ergens zorgen over? Je kunt het kwijt bij Dennis, die helpt een oplossing te vinden. Stuur hem een e-mail of spreek hem aan op de club – hij is er regelmatig.

Een veilige club

Het bestuur is Dennis dankbaar dat hij deze belangrijke functie op zich wil nemen. Het aanstellen van een Vertrouwenscontactpersoon is een van de dingen die de club onderneemt om ervoor te zorgen dat wij een veilige club zijn en blijven. Daarnaast committeren wij ons aan de Gedragscodes Sport van het NOC*NSF en we vragen alle vrijwilligers die met geld of minderjarigen werken om een VOG. Ben je ouder/verzorger van een jeugdlid van de Flevo Phantoms of senior-lid en wil je helpen om dit beleid verder vorm te geven? Stuur een e-mail aan info@flevo-phantoms.nl.

Loading...