Eat, sleep…..

21 07 18 | Uncategorized

Terwijl het gras bijkomt van een spectaculair seizoen en de schilders het houtwerk van de kantine opknappen, is de club even in zomerslaap. Na de zomer beginnen de trainingen weer. Wanneer? Dat is nog niet precies bekend – heeft met het onderhoud van ons gazonnetje te maken. Je leest het hier en op Facebook zodra we het weten. Ondertussen zijn al wel wat speeldata bekend:

Peewees en Cubs, hou deze dagen vast vrij:
    • 21 oktober 2018
    • 4 november 2018
    • 25 november 2018
    • 9 december 2018
Cadets en Senioren-heren

Hoogstwaarschijnlijk komend najaar 3 oefenwedstrijden in België. Nadere informatie volgt!

En wat kun je dan nu doen???

Nou gewoon, zoals altijd: eat, sleep, train…… Nee, dat laatste dus even niet op de club. Maar ga lekker bewegen! Rennen, zwemmen, balletje gooien, buitenspelen … alles is goed! Zorg dat je fit blijft. En – als je oud genoeg bent – de gym roept!

Fijne zomer en tot gauw!

Loading...