Uitschrijven? Doe het uiterlijk 3 december

30 11 18 | Uncategorized

Leden die zich met ingang van 2019 willen uitschrijven: dit kan tot en met 3 december 2018. Uitschrijven kan met het uitschrijfformulier. Lever het ingevulde formulier in bij de bar of stuur een scan naar info@flevo-phantoms.nl. Je ontvangt een bevestiging van de ledenadministratie; bewaar deze goed. Na een week nog geen bevestiging ontvangen? Neem contact met ons op.

Is uw inkomen te laag om de contributie voor uw kind te kunnen betalen?

Informeer naar de mogelijkheden van het Jeugdfonds Sport & Cultuur Almere. Let op: dit kan NIET met terugwerkende kracht. U krijgt de contributie dus pas van het fonds vergoed als zij de aanvraag hebben goedgekeurd. Zorg er dus voor dat uw tussenpersoon de aanvraag op tijd indient.

Spullen verkopen

Wil je je voorgoed uitschrijven? Jammer! Misschien heb je een uitrusting die nog bruikbaar is, waar anderen plezier van kunnen hebben. Je mag proberen om deze via onze website te verkopen. Stuur dan een omschrijving (incl. maat), duidelijke foto’s en de gevraagde prijs aan info@flevo-phantoms.nl.

Loading...