Contributie 2019

07 01 19 | Uncategorized

We zijn druk bezig met de facturering van de contributie voor 2019. Een paar jaar geleden had de club veel moeite om de verschuldigde contributie binnen te krijgen. Nu gaat dat al veel beter!

Wij factureren via het bedrijf ClubCollect. Daarvoor krijgen alle (ouders van) leden namens de vereniging een e-mail. Zorg er dus voor dat de club een werkend e-mailadres heeft. We verzoeken je om de mail goed te lezen en op tijd te betalen. Dat kan in 1 keer of in 4 termijnen.

Wist je dat…..
– iedere mislukte afschrijving (‘storno’) de club geld kost? Zorg dus dat er genoeg geld op je rekening staat als de betaling moet plaatsvinden.
– je aan het eind van het jaar € 40 kunt terugkrijgen, als je minimaal 4 uur vrijwilligerswerk voor de club hebt gedaan? Meer informatie via info@flevo-phantoms.nl.
– de club helemaal gerund wordt door vrijwilligers? We gebruiken de contributie voor de huur van veld en kantine, voor materiaal, energiekosten, verzekeringen, bijdragen aan de AFBN, scheidsrechterskosten, enz enz. We maken geen winst.
– de vereniging een incassobureau inschakelt om contributie te innen bij (ouders van) leden die niet op tijd betalen?
– de uitschrijfdatum 3 december is? Dit staat duidelijk in onze reglementen en op andere plaatsen op de website. Wie zich op 3 december 2018 niet heeft uitgeschreven, is minimaal lid tot 1 januari 2020.
– uitschrijven met het uitschrijfformulier moet gebeuren?
– het Jeugdfonds Sport & Cultuur Almere misschien kan helpen als je te weinig inkomsten hebt om de contributie voor je kind te betalen?

Loading...