It’s game time!

21 10 19 | Uncategorized

GAMENIGHT! LET’S GO!

Zaterdagavond 26 oktober 2019 verwelkomen wij VfR Krefeld Ravens bij ons thuis om een internationale wedstrijd tegen onze senioren te spelen. De Krefeld Ravens is een jong team uit Krefeld (Duitsland) die flink furore heeft gemaakt in hun competitie in Duitsland. Zij zijn veelal ongeslagen in hun competitie en komen er als kampioenen uit. Een leuk opponent dus waar onze senioren graag tegen spelen! 

In het verleden hebben de Krefeld Ravens tegen de Tilburg Wolves en Waasland Wolves Haunted Field toernooien gespeeld en strijken nu bij de Flevo Phantoms neer om een stevige match te spelen in hun post-seizoen. Onze senioren zijn alweer een tijdje flink aan het trainen en kijken er naar uit om weer het gridiron onveilig te maken tegen een internationale tegenstander!

Al met al, wij hebben er zin in en hopen op meer matches tegen de Krefeld Ravens!

Kom jij ook kijken?

Datum: zaterdagavond 26 november 2019
Kickoff: 19:00 uur
Adres: Markenlaan 4a, Almere Haven, Nederland

Loading...